AKTUELNO

Drago joj je što uspela da izabere svoj put, drugačiji od onoga čime se bavi njena majka.

Nikolija Jovanović, popularna pevačica današnjice koju mnogi znaju kao ćerku Vesne Zmijanac bila je današnja gošća u emisiji "Premijera - vikend specijal". Nikolija je sa voditeljima pričala o novom albumu, spotovima, ali i koliko joj u muzičkoj karijeri znači podrška njenog supruga Relje Popovića.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je najavila duetsku pesmu sa Reljom za koju je snimljen spot, a sada je otkrila da li je ikada dobila ponudu da snimi duet sa svojom majkom.

Odavno sam Nikolija, drago mi je što sam ostvarila svoj put i što se razlikjem od mame. Dolazi do smene generacije. Ovi novi klinci oni lude za novim pesmama. Onaj ko zna Vesnu Zmijanac, zna da je ona Nikolijina mama. Nikad nismo dobile ponudu da snimimo duet - ispričala je Nikolija, a potom dodala da sve detalje iz privatnog života čuva ljubomorno za sebe:

Foto: TvPink Printscreen

Ako imam 8.000 slika u telefonu, ja imam 800 na Instagramu, što znači da ja 10% svog prvatnog života delim sa javnošću, ostalih 90% čuvam za sebe i ljubomorno ga čuvam za sebe i štitim - objasnila je Nikolija.

Pročitajte još: DANAS SE ŽENI LOLA SMILJANIĆ: Sve je spremno za glamuroznu svadbu, a ovo je devojka koja je osvojila njegovo srce! (FOTO)

D. B.

#Nikolija Jovanović

'