AKTUELNO

Uloga u hit turskoj seriji umalo ga je koštala braka.

Kao što je najavljeno, uskoro na TV Pink počinje sa emitovanjem nova visokobudžetna turska serija "Ljubav iz osvete", u kojoj glavne uloge, Suhan i Džesura, tumače poznati glumci Tuba Bujukustun i Kivanč Tatlitug.

Foto: RTV Pink/Promo

Tubu smo već imali priliku da gledamo u seriji "Ljubav i novac", koja se emitovala na TV Pink, kada je osvojila simpatije domaće publike. Sa druge strane, Kivanč više od decenije gradi imidž bosforskog TV princa. Omiljen u naciji, srećno oženjen lepoticom Bašak Dizer, uspešan i veoma popularan, čini se da Kivanč živi život iz snova.

Međutim, upravo je snimanje prema rečima kritike, najbolje melodrame "Ljubav iz osvete", unelo nemir u njegov ljubavni i porodični život. Iako turski Bred Pit važi za dobrog momka, kom je porodica, a posebno majka Nurtun, uvek na prvom mestu, izgleda da preko nekih poteza nije mogao da joj pređe.

Nije tajna da se Nurtun nije pojavila na venčanju svog sina u Parizu, pravdajući to lošim zdravstvenim stanjem, mada su turski tabloidi uveliko pisali kako je besna zbog sinovljevog izbora i nezadovoljna snajkom.

I taman kad se prašina oko toga slegla, Nurtun je ponovo imala ishitrenu reakciju, ovog puta veoma javno. Naime, posle scene u kojoj se njen sin poljubio sa Tubom u seriji "Ljubav iz osvete", Nurtun je na društvenim mrežama ostavila komentar koji je nagovestio da bi više volela da joj upravo Tuba bude snajka.

Kakva hemija. Gledate najlepši ljubavni par! - napisala je Nurtun.

Ovo je razbesnelo i Kivanča, ali i njegovu suprugu Bašak, nakon čega je usledilo i Nurtunino javno izvinjenje.

Još jednom sam pogrešno shvaćena. Mnogo volim sina i nikada ga ne bih povredila. Ipak, izvinjavam se što sam bila nepravedna prema snaji, iako sam svojim komentarom samo želela da podržim njihovu glumu u seriji "Ljubav iz osvete" - poručila je tada Nurtun.

Da li je njihova gluma zaista toliko dobra, i da li je Nurtun u pravu kada govori o Kivančovoj i Tubinoj hemiji, videćete uskoro na TV Pink, kada serija "Ljubav iz osvete" počne sa emitovanjem.

View this post on Instagram

Hit turska serija “Ljubav iz osvete” uskoro na TV Pink

A post shared by RTV PINK (@rtvpinkofficial) on

Autor: M. Đ.

#Kivanč Tatlitug

#Ljubav iz osvete | Cesur ve Güzel

#RTV Pink

#Televizija Pink

#Tuba Bujukustun

#serija

'