AKTUELNO

Uslikali smo Draganu Džajić samo nekoliko sati pre nego što će izgovoriti sudbonosno "da"!

Dragana Džajić, lepa ćerka fudbalske legende Dragana Džajića, danas će se u jednom prestižnom prestoničkom hotelu na večnu ljubav zakleti Milošu Ivanoviću, rođenom bratu bivše teniserke Ane Ivanović, a samo nekoliko sati pre početka gala svadbenog veselja uslikao ju je paparaco našeg portala!

Foto: Pink.rs/D.Božović

Naime, trudna mlada pojavila se ispred hotela nešto posle 15 časova, u pratnji rođaka. Budući da je danas najvažniji dan u njenom životu, te da je ostalo još veoma malo vremena do početka spektakularne ceremonije, uzbuđena Džajina naslednica se nije zadržavala, ali je za Pink.rs priznala da je izuzetno uzbuđena.

Uzbuđena sam, moram da priznam da imam malu tremu - rekla je nasmejana lepotica, koja je zablistala u elegantnoj bež haljini.

Foto: Pink.rs/D.Božović

Podsetimo, svadbenoj ceremoniji Dragane i Ivana prisustvovaće oko 250 VIP zvanica, kojima će biti služena najskuplja hrana i piće. Da sve bude besprekorno dekorisano pobrinula se jedna od najpoznatijih specijalizovanih agencija za dekoraciju venčanja, koji su ispunili sve želje mladenaca, dok će sjajnu atmosferu, bez sumnje, prirediti folk zvezda Saša Matić.

Foto: Pink.rs/D.Božović

D. B. , D. T.

#Ana Ivanović

#Dragan Džajić

#Dragana Džajić

'