AKTUELNO

Popularna pevačica objavila je snimak koje će mnoge raznežiti.

Popularna pevačica Dara Bubamara pored uspešne muzičke karijere, ponosna je majka svog sina Konstantina, a odavno se može pohvaliti i sjajnim odnosom sa svojim bivšim Milanom Kesićem.

Kako Dara uvek ističe, njen sin i njena porodica su joj uvek bili najveća podrška i oslonac u životu. Pevačica se jos jednom time pohvalila na svom Instagram profilu, gde je ovaj put podelila trenutak koji će joj dugo ostati u najlepšem sećanju. Naime, ona i njen bivši muž iz prvih redova pratili su školsku predstavu svog sina, čiji nastup ih je raznežio, a zatim i rasplakao.

Foto: Instagram

Danas sam bila na priredbi svog sina. Rasplakala sam se od sreće, setila se svog detinjstva, nesebične borbe mojih roditelja za moje lepo detinjstvo i bolje sutra... Kao da je juče bilo! A sada ja gledam svog sina i zahvaljujem se Bogu na njemu, pametnom, lepom... Preponosna sam na njegovu današnju recitaciju i pevanje i ne samo to, nego na celokupno njegovo biće i na to u kakvog čoveka odrasta - napisala je Dara u okviru svoje objave na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: Dara Bubamara PONOVO sa bivšim mužem! (FOTO)

Pink.rs

#Dara Bubamara

#Milan Kesić

'