AKTUELNO

Ognjen Nestorović i Tijana Prica vas očekuju u nedelju u 14h uživo na TV Pink.

Svima znano mesto najaktuelnijih priča i ove nedelje, 26. maja, vas očekuje od 14 časova na TV Pink u emisiji “Premijera vikend specijal”, uz uvek dobro raspoložen tandem Ognjen Nestorović i Tijana Prica. Oni su se i ovog puta potrudli da gledaocima prikažu sve važne događaje za nama, ali i nekoliko eksluzivnih priča, koje možete videti samo u njihovoj emisiji.

Foto: TvPink Printscreen

Razvod braka je uvek bolna tema, a pevačica Andreane Čekić je kroz to već prošla, pa je sada odlučila da u emisiji ekskluzivno otkrije neke nove detalje iz bračnog života. Naime, ona je saznala da joj je bivši muž bio neveran tokom braka, otkrila je pred kamerama ime te žene, a profesionalna ekipa ove emisije je odmah stupila u kontakt i sa njom. Šta kaže Andreana, a šta njena nekadašnja suparnica i ko je zapravo ona – otkriva “Premijera vikend specijal”.

Foto: Instagram

U potrazi za ekskluzivnim pričama Ognjen Nestorović je proveo nekoliko dana u Kopenhagenu, odakle nam donosi ispovest o životu pevača Bobana Rajovića. Upoznaćete njegovu porodicu, braću i prijatelje i saznati koliko je teško bilo živeti u Danskoj i koliko je Boban truda morao da uloži da bi postao zvezda kakva je danas.

Foto: Pink.rs

Veoma uzbudljiva nedelja na sportskim terenima je za nama, što ekipa ove emisije nije propustila da zabeleži. Videćete kako je izgledao počasni krug koji je fudbaler Saša Ilić istrčao po pljusku na njegovoj zvanično poslednjoj utakmici u dresu Partizana, ali i najzanimljivije detalje sa finala Kupa Srbije u kome su snage odmerili večiti rivali Crvena zvezda i Partizan. Za “Premijeru viked specijal” govori i košarkaška legenda – Vlade Divac!

Foto: Tanjug/Marko Dobrnjaković

Skupština Srbije je usvojila “Tijanin zakon”, a šta o izricanju doživotne robije za ubice dece misle estradne ličnosti, saznaćete u ovoj emisiji.

Između ostalog, videćete i neke nedopustive poteze slavnih, a možda se neki dogodi i na svadbi Dragane Džajić, ćerke treće Zvezdine zvezde Dragana Džajića, i Miloša Ivanovića, brata naše slavne teniserke Ane Ivanović. Kamere ove emisije biće u subotu uz njih, a već dan kasnije vas očekuje iscrpan izveštaj za ovog događaja na kome se očekuje dolazak svetskog džet seta.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Povodom nove duetske pesme “Leksington benda” i “Ministarki” u studiju gostuju pevači Bojan Vasković i Jovana Pajić, koji otkrivaju kako je došlo do njihove saradnje, ali i koliko se dugo njih dvoje poznaju!

Foto: Pink.rs

Nedelja, tačno u 14 časova, Ognjen i Tijana sa gostima i temama koji emisiju “Premijera - vikend specijal” čine jedinstvenom i voljenom među gledaocima! Ne propustite!

Autor: Pink.rs

#Ognjen Nestorović

#Premijera-Vikend specijal

#Televizija Pink

#Tijana Prica

#emisija

'