AKTUELNO

Od njihove svađe orila se Bela kuća.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Na narednom klipu za večeras zadrugari su mogli videti kako Miljana Kulić flertuje sa Markom Miljkovićem, zbog čega je Luna Đogani pobesnela, pa je ušla u verbalni okršaj sa Marijom Kulić.

Foto: TvPink Printscreen

Rekao mi je da ga je bolesnica pratila. Šta da pričam o devojci... Moralistkinjo, vidiš šta ti radi ćerka sa zauzetim muškarcima. Miljana flertuje sa zauzetim muškarcima. Majka koja je svesna šta joj ćerka radi, pa je pere preko nas. Ja sam svoje sr*nje priznala, a vi priznajte vaše. Ona (Miljana) i njena majka su najveće moralistkinje. Živele Kulićke - pričala je besno Luna.
Miljana je najgora, ali za njom je gospođica Ljuljeta (Luna). Ja ne znam kako se ona ne stidi - vređala je Marija blogerku, a onda joj je ona uzvratila:

Foto: TvPink Printscreen

Pokrij se ušima. Tvoja ćerka je najgora. Ti sve što zameraš nama, to je tvoja ćerka. Imaš tri ćerke, ne dao ti Bog da ti ćerke dožive ono što je Sanja doživela - urlala je Luna besno na Mariju.
Od tebe i Miljane su gore Ana i Sanja - provocirala je Marija.

Foto:

Blogerka je bila razjarena kada je sve ovo videla, pa nije mogla da se suzdrži i ne očita Mariji lekciju jer je ona ta koja uvek njoj propoveda o moralu.

Pročitajte još: TI SI IGRAČICA PO AMERICI! Marija URNISALA Davida, udarila ga tamo gde ga najviše boli! Obezbeđenje sve vreme bilo u pripravnosti! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Marija Kulić

#Zadruga 2

'