AKTUELNO

Izvukla je pouku.

Popularna pevačica Goca Tržan postala je veoma popularna na Jutjubu zahvaljujući svojim poučnim klipovima koje sve češće objavljuje. Ona je sada snimila video u kojem govori o zloupotrebi tehnologije. Tom prilikom, pevačica je otkrila kakav je problem imala sa ćerkom Lenom zbog njenog ponašanja na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: Vuk Mob otkrio u kakvom je odnosu sa Kijom Kockar, a ono što je rekao o Maji Nikolić IZAZVAĆE NOVI ESTRADNI RAT!

Foto: TvPink Printscreen

- Lena je tri sata provela na Instagramu skrolujući bez ikakve svesti o tome šta radi i dopisujući se. Ona je stvorila neke čudne navike i onda smo muž i ja shvatili da je jedini način da reagujemo da ubacimo aplikaciju kojom može da se ograniči upotreba pojedinih aplikacija. Još je ona napravila neki ozbiljan problem, malo je što bi rekli zas*ala. Mi smo imali razlog da joj ostavimo upotrebu socijalnih mreža na jedan minut. Sa telefona smo uspeli da joj sklonimo kameru, znači imalu ju je, ali nije mogla da se slika. U tih 15 dana dok je trajala ta kazna, ona se naravno ulogovala na Instagram i mislila je da smo mi glupi i da to ne znamo. Pošaljem ja njoj poruku i pitam je odakle joj Instagram, a ona meni kaže: ''Pa mama, ostavio mi Raša, mogu minut da ga koristim''. Rekla sam joj da može minut da ga koristi, ali ne i da odgovara na 15. komentar ispod slike - otkrila je Goca u svom novom videu na Jutjubu i dodala:

Foto: TvPink Printscreen

- Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi Instagram, moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju - zaključila je pevačica.

Video pogledajte u nastavku:

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

'