AKTUELNO

Kamerama nisu umakli.

Mirza Selimović važi za pevača sa jednim od najlepših vokala na našim prostorima, međutim, domaća javnost malo toga zna o njegovom privatnom životu.

Zato je ekipa emisije "Paparaco lov" odlučila da isprati jedan radni dan ovog pevača, koji postaje sve popularniji na domaćoj javnoj sceni.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon snimanja jedne emisije na televiziji Pink, Mirza je džentlmenski odvezao svoju koleginicu Milicu Todorović do zgrade u kojoj ona živi sa svojim dečkom, koreografom Milošem Paunovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što je takođe interesantno jeste da pevač u privatnom životu nosi naočare za vid, koje je koristio i tokom vožnje.

Ekipa "Paparaco lova" nastavila je da prati Selimovića koji je uhvaćen sa svojom devojkom, atraktivnom crnkom koja nije poznata javnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: CEO DAN MI JE U MISLIMA, VERUJEM DA JE SA NAMA! Ćerka Bate Živojinovića otkrila koliko joj nedostaje otac, pa progovorila o bratu Miljku: NADAMO SE DA ĆE USKORO BITI SA NAMA! (VIDEO)

Mirzina lepša polovina tog dana šopingovala je u jednom tržnom centru, dok je on otišao na snimanje emisije "Amidži šou", nakon čega su se ponovo našli i zajedno otišli u svoj porodični dom.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Mirza Selimović

#Paparazzo Lov

'