AKTUELNO

Nije znala šta je snašlo!

Pevačica Teodora Džehverović bila je jedna od onih koji su se sinoć našli na glamuroznoj dodeli nagrada emisije "EKSKLUZIVno" a za naš portal otkrila je šta je to novo što se dešava u njenom životu,  progovorila o osudama zato što se podvrgla estetskoj operaciji grudi i ratovima sa koleginicama, a jedan susret ju je potpuno omeo dok je davala intervju.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Teodora nam je na prvom mestu otkrila šta se to dešava kada je njena karijera u pitanju, te priznala da je dobila novu pesmu koja joj se jako dopala ali detalje je ipak zadržala za sebe.

Ništa ne znam, nije spremno da se priča, možda će se promeniti reči, šta će da ispadne a mislim i da ne treba da žurim, da treba da uživam u tome što mi se trenutno dešava, da se spremim za letnju turneju, kao i svaki pevač. Mislim da ćemo negde u septembru izbaciti pesmu - rekla je pevačica.

Ona nam je otkrila i zašto se podigla tolika bura oko toga što je imala estetsku operaciju kojom je povećala grudi.

Glupo je i dosadno da se priča o tome, ja sam u jednom trenutku mislila da sam jedina pevačica koja je to uradila, ne pevačica, nego devojka, kao da sam ja to donela. Ja sam zato i pričala o tome iskreno, jer mi se mnoge devojke jave i pitaju da im preporučim kod koga sam radila. Svaka devojka treba da bude srećna sa tim što ima, ali ako je to neka sitnica koja će pomoći da se osećaš bolje, ja to podržavam. Ja bih volela da sam centimetar, dva viša, ali to nije moguće da uradim (smeh) - rekla je Teodora.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Kako je mnogo puta osporavana, te napadana od strane koleginica, nas je interesovalo da li je možda u ratu sa nekom od njih.

Ja nemam rat ni sa jednom koleginicom, one sa mnom možda imaju, ne znam, ali ako ga imaju, imaju ga same sa sobom. Dosta je meni ratova bilo. Ja čujem sa strane neke komentare, ali pitanje je šta je istina. Pogađaju me neki komentari tipa "Ko je ona", "Ona ne zna da peva" i to je to - rekla je Teodora, a u tom trenutku je iza nje prošao Vuk Mob, koji joj se nije javio, na šta je ona kratko rekla:
Nemam komentar, neću o tome da pričam - kratka i jasna je bila Teodora.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Podsetimo, nakon što su snimili duetsku pesmu, polemisalo se da su Vuk i Teodora u vezi, što je on demantovao, a mnogo se pričalo o tome šta je razlog što danas ne razgovaraju.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u nastavku.

Autor: Pink.rs

#Teodora Džehverović

'