AKTUELNO

Vodimo vas iza kulisa autorske emisije Ognjena Amidžića.

"Amidži šou" je tradicionalno, već 11 sezona jedna od najgledanijih emisija na TV Pink, a sinoćnje izdanje izazvalo je posebnu pažnju medija i milionskog auditorijuma. Naime, autor i voditelj Ognjen Amidžić je ugostio aktuelne učesnice "Zadruge" - Staniju Dobrojević, Lunu Đogani, Aleksandru Subotić, Eleonoru Miljković i Sanju Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Osim što su pred kamerama emisije "Amidži šou" iskrenije nego ikad do sad odgovarale na pitanja koja interesuju ceo region, njih pet dobile su i specijalan zadatak od Ognjena. Kako živimo u vremenu kada je broj pratilaca i lajkova na Instagramu veoma bitan, voditelj je imao sjajnu ideju kako da prikupi što više lajkova na Instagram profilu svoje emisije.

On je u emisiji rekao Staniji, Luni, Eleonori, Aleksandri i Sanji da tokom reklamnog bloka treba da se slikaju u izazovnim pozama, što su one sa oduševljenjem prihvatile, a kada je Ognjen objavio fotografiju, za manje od deset minuta dobila je 10.000 lajkova. To ne čudi, s obzirom na to da su ove devojke učesnice najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima i da milionski auditorijum motri na svaki njihov potez.

Od jutros ova fotografija ima više od 40.000 lajkova i skoro 4.500 komentara, a mi vam donosimo snimak koji niste mogli da vidite na televiziji - pripreme zadrugarki za fotku koja je uzburkala Instagram.

Tokom reklama, Stanija je na sebe preuzela organizaciju, te je rasporedila Lunu, Sanju, Eleonoru i Aleksandru i pokazala im kako da što izazovnije poziraju, kako bi fotka bila atraktivna i prikupila dosta lajkova za Instagram emisije "Amidži šou".

Na snimku se jasno vidi da su devojke bile veoma uzbuđene, s obzirom na to da već dugo nemaju telefon niti pristup društvenim mrežama, te su sa velikim ushićenjem pozirale i gledale fotografije koje su napravile.

Šta mislite da li ova fotka na Instagramu može da dođe do 100.000 lajkova?

Autor: M. Đ.

#AMI G SHOW

#Aleksandra Subotić

#Amidži Šou

#Eleonora Miljković

#Luna Đogani

#Ognjen Amidžić

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Stanija Dobrojević

#Zadruga - RTV Pink

#emisija

'