AKTUELNO

Ističe da nema od čega da se krije!

Nezapamćeni skandal dogodio se juče u Narodnom pozorištu kada je navodno glumac Tanasije Uzunović, nakon svađe, udario šamar balerini D. K. (31). Za Pink.rs Uzunović je dao ekskluzivnu ispovest koju možete pročitati OVDE, u kojoj je otkrio ceo tok događaja, te da do šamara nije došlo već da je on samo odgurnuo tu balerinu, koja je navodno bila bezobrazna prema njemu.

Foto: Tanjug

Mi smo danas stupili u kontakt sa gospodinom Uzunovićem kako bismo saznali kako se dalje odvija ovaj slučaj.

Tražiću zaštitu od Narodnog pozorišta, ja nisam slučajno tamo došao, ja sam prvak Narodnog pozorišta, ja tamo igram predstave, nisam došao tamo slučajno jer sam član ansambla. Kad sam došao tamo, meni se garantuje bezbednost u svakom pogledu - rekao nam je on.

Kako napominje, ovo nije prvi put da se ovakve situacije dešavaju u Narodnom pozorištu, te da on zna da su u taj klub dolazili stariji muškarci kako bi gledali balerine u trikou, kao i da je saznao da za pomenuto mesto nije plaćena kirija već tri meseca.

Nije to moja stvar niti se time dičim, ja jesam to saznao i ispostavilo kao tačno. Meni je rečeno da ja tu nemam nikakva prava, da nemam pravo da tražim da se utiša muzika, smanji skakanje po stolovima, mazanje tortama jer koliko ja imam prava, toliko imaju i oni. A ja tu nisam imao nikakva prava nego da se ponašam kako vlasnica kluba nalaže, sa čime se ja nisam složio. To je pijana žena... Ja ću tražiti zaštitu, to je moje pravo, ja nemam od čega da bežim ni od čega da se krijem - zaključio je Uzunović.

Autor: N. Vujčić

#Tanasije Uzunović

'