AKTUELNO

Sada je sve jasnije.

Zadrugarke Eleonora Miljković, Stanija Dobrojević, Luna Đogani i Aleksandra Subotić bile su specijalne gošće u jednoj od najpopularnijih emisija, Amidži šou.

Njih četiri su nikad iskrenije odgovarale na sva pitanja, a onda se voditelj Ognjen Amidžić dotakao teme o Vladimiru Tomoviću zbog koga je nastao sukob između Stanije i Nore.

Foto: TvPink Printscreen

Budući da je Dobrojevićeva izjavila kako je Eleonora pokušavala da stane na put njenoj vezi sa njim samim tim što mu je slala poruke i pokušala da mu se približi, ispostavilo se da je situacija malo drugačija.

Stanijina menadžerka Tamara joj je putem telefonskog poziva otkrila da je njena veza sa Vladimirom davno završena, pa ju je savetovala da se izvini Nori i razreši sve nesuglasice koje su nastale između njih dve.

Foto: TvPink Printscreen

Ona misli da sam slala poruke, ali nije tako. Ima nešto i pre toga i posle tako da ne bih o tome. Kad budemo izašli, pričaćemo. Ja neću da kažem to, dok se ne čujem sa njim. Poštujem tog čoveka i ne želim da iznosim informacije dok se ne čujem sa njim. Ja stvarno nisam ni za šta kriva, nemam ništa sa njim. Ona se pritom čula sa svojom drugaricom koja joj je potvrdila sve - rekla je Eleonora.

Foto: TvPink Printscreen

I kako ja da odreagujem? Ja sam u vezi lojalna i odana. Ja sam u stanju da uradim sve za ljubav, ako je ona nešto kriva. Ona je njemu odgovorila na storiju i želela je komunikaciju, Vladimir je pokazao poruke i blokirao je. Delovalo mi je da je ona kriva, mislila sam da želi da spletkari i da mi uništi vezu. Međutim, ja sam se izvinila - rekla je Stanija.

Pink.rs

#Eleonora Miljković

#Stanija Dobrojević

'