AKTUELNO

Otvorio dušu!

Pop pevač Saša Kovačević pojavio se na dodeli ekskluzivnih nagrada TV Pink i emisije "Ekskluzivno".

PROČITAJTE JOŠ: NIJE SKIDALA OSMEH S LICA: Dea i Mladen među prvima stigli na dodelu nagrada emisije 'Ekskluzivno', voditeljka TV Pink poručila: Nadam se da ću celog života biti 'ŽENA HRABROST'! (VIDEO)

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Saša je dobio nagradu u kategoriji za najveću mušku pop zvezdu, a za Pink.rs je otkrio koja je tajna njegovog savršenog izgleda, ali kako bi reagovao kada bi se našao u ulozi prevarenog čoveka.

Posvećenost isključivo, čime god da se bavim moram da se posvetim sto posto. Posvetio sam se dobroj ishrani i dobrom treningu. Na privatnom planu je sve okej i ništa ne bih menjao - rekao je Kovačević i otkrio kako bi se osećao kada bi ga devojka kojim slučajem prevarila:

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Ne razmišljam sa te strane, ukoliko u vezi sve funkcioniše kako treba nema ni prostara za takvo razmišljanje. Znam da se ja sada dobro osećam, a predpostavljam i moja partnerka. Možda neku vrstu prevare ne bih oprostio. Verovatno sam bio prevaren do sada stotinu puta u predhodnim vezama, a da nisam znao, verovatno mi ne bi bilo lagano da pređem preko toga - ističe Saša.

Pink.rs

#Saša Kovačević

'