AKTUELNO

Marina Tucaković proglašena je večeras za ženu borca godine od strane TV Pink i emisije ''Ekskluzivno''.

Jedna od naših najpoznatijih tekstopisaca i žena koja je mnogim velikim zvezdama naše estrade utabala put do uspeha Marina Tucaković pojavila se ove večeri na dodeli ekskluzivnih nagrada TV Pink i emisije ''Ekskluzivno'', autora Nikole Rumenića. Marina je dobila nagradu za ženu borca godine, a kako je istakla za Pink.rs počastvovana je nagradom.

PROČITAJTE JOŠ: NIJE SKIDALA OSMEH S LICA: Dea i Mladen među prvima stigli na dodelu nagrada emisije 'Ekskluzivno', voditeljka TV Pink poručila: Nadam se da ću celog života biti 'ŽENA HRABROST'!

Foto: Pink.rs/Ognjen B

- Ovde se veoma lepo osećam. Ja u principu nagrade ne volim, ali volim Nikolu i vidim da se potrudio i ne kajem se što sam došla, stvarno je lepo. Nikog ne bih vratila u anonimus stanje. Najponosnija sam na Cecu, ali ponosna sam na sve - kaže Marina i otkriva kakvo je trenutno njeno zdravstveno stanje.

- Još nije sve u redu, pod terapijama sam, a prognoze zna samo onaj gore. Fali mi malo više da se krećem, da malo više izlazim, ali navikla sam da mi uvek nešto fali, tako da u redu je, može se i ovako - rekla je ona za Pink.rs i priznala šta ju je održalo u najtežim trenucima borbe sa opakom bolešću.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

- To je tako teško. Svi oni koji kažu da se u tim trenucima treba boriti ne znaju da tada ne znaš gde ti je d*pe, gde ti je glava. Pustiš da stvari idu svojim tokom, prepustiš se doktorima i sudbini i naravno ne razmišljaš o smrti - rekla je žena borac godine za Pink.rs.

U nastavku pogledajte intervju sa Marinom Tucaković:

Autor: O. B. ; M. K.

#Marina Tucaković

'