AKTUELNO

Voditeljka se uspešno oporavlja od saobraćajne nezgode.

Večeras se u Beogradu održava dodela nagrada emisije "Ekskluzivno" i TV Pink, a na samom događaju se pojavilo mnogo poznatih ličnosti.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Sve je iznenadio dolazak voditeljke Dee Đurđević i njenog izabranika Mladena Mijatovića, koji su uskladili stajlinge i rado pozirali prisutnim fotoreporterima. Voditeljka TV Pink nije skidala osmeh sa lica, a po njoj se može videti da se veoma uspešno oporavlja od saobraćajne nezgode koju je doživela u februaru.

Osećam se zdravo. Uvek kažem bolje nego juče, a nadam se sutra bolje nego danas. Drago mi je što sam čula od više ljudi da sam ja nekom uzor. Nadam se da ću ceo život biti ''žena hrabrost'' - istakla je Dea i dodala koji je recept za uspeh i kako izdržati u najtežim trenucima:

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Osmeh. Uvek smeh, uvek šala i pozitivne misli. Uvek kažem sebi da će biti dobro i privučem neke dobre vibracije. Nisam ni jednog momenta imala misao, da će se jednog momenta "ono" dogoditi, kao da mene ne boli ništa, boli, ali se nasmejem i kažem "dobro jutro", jer si živ, a to je velika stvar. Prognoze doktora su "uskoro se Dea vraća na Pink", ja ne znam da kažem koji dan, ali čim kaže uskoro znači da je mnogo dobro - poručuje voditeljka.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Dea je dobila nagradu pod nazivom "Žena hrabrost", a ne sumnjamo da voditeljki ovo i te kako imponuje, jer je u poslednjem periodu ona upravo bila ta koja je svima pokazala šta znači hrabro se boriti za svoj život.

Pink.rs

#Dea Đurđević

#Mladen Mijatović

'