AKTUELNO

Irina i Žika u programu perfektni, a sada je voditelj otkrio kakva je njegova koleginica iza kamera.

Iako su u prvi mah delovali kao spoj nespojivog, pokazalo se da je naš voditeljski tandem "Novog jutra", Irina Vukotić i Žika Nikolić - spoj mladosti i iskustva - pokupili simpatije milionskog auditorijuma, koji svakog utorka i srede dan započinje upravo uz njih.

Foto: Pink.rs

Irina i Žika pred kamerama funkcionišu bez greške, a nas je zanimalo koliko se razlikuju privatno i u trenutku kada se reflektori uključe.

Volela bih da mi neko sa strane to kaže jer posle 18 godina, uopšte nemam osećaj da sam drugačija. Ista sam u programu, kao i deset minuta pre početka 'Novog jutra', u šminkernici - počela je Irina, ali se Žika odmah umešao.
To samo misliš - rekao je Žika, a Irina je ovu njegovu šalu prihvatila, takođe sa prepoznatljivim osmehom.
Evo, o tome pričam, volela bih da mi neko drugi to kaže, evo Žika mi je rekao. Dakle, ona Irina iz šminkernice, nije ova Irina koju gledate u programu. Žika je presudio - rekla je popularna voditeljka.

Iako je skoro dve decenije na TV ekranima, Irina kaže da i dalje osećaj taj adrenalin pred početak živog programa, mada treme više nema.

Šalu na stranu, s godinama se izgubi i ta trema i početničke boljke iako je i dalje odgovornost velika. I dalje imam taj adrenalin i nikad nemam 'namešten' osmeh. Meni je stvarno lepo kada su tu kamere, gosti, kada je dobra atmosfera, naravno, sve u skladu sa temom i gostima. U "Novom jutru" obrađujemo različite teme - od onih ozbiljnih i odgovornih do ovih u poslednjem satu programa, kada možemo malo da se opustimo i našalimo - otkriva Irina.

Foto: TvPink Printscreen

Sa druge strane, Žika nam je ispričao i koja je tema, otkako vodi "Novo jutro", uspela da ga začudi, iako je veoma iskusan kada je reč o najrazličitijim temama koje je tokom karijere obrađivao.

Meni je ovo iskustvo vođenja jutarnjeg programa zaista značajno, dobar je osećaj kada sedite i razgovarate sa nekim stručnjakom iz određene oblasti, a vi ga zapitkujete da otkrijete neke tajne koje još niste saznali. Za mene je bila takva inovacije kada smo obrađivali temu astrološkog naručivanja porođaja - rekao je Žika, a Irina se nadovezala:
Žika je mislio da sam ja izmislila to, pita me je 'Kako to da nam bude tema?'. Nije znao da ljudi to zaista rade.

Irina i Žika nastavljaju da obrađuju najrazličitije, zanimljive teme svakog utorka i srede od 6:45 časova, dok njihov kolega Predrag Sarapa vodi "Novo jutro" ostalim danima u nedelji, ali i vikendom.

View this post on Instagram

“Novo jutro” svakog dana od 6:45h na TV Pink!

A post shared by RTV PINK (@rtvpinkofficial) on

Autor: M. Đ.

#Irina Vukotić

#Jutarnji program

#Novo jutro

#voditelj

#voditeljka

#Živorad Žika Nikolić

'