AKTUELNO

U poslednjih nekoliko godina bavi se uzgojem jagoda.

Glumica Marija Petronijević o kojoj se osim po ulogama znalo i po ljubavnoj romansi sa rukometašem Vladom Mandićem, vratila se u svoje rodno selo Visibabe, gde sada živi.

Iako se i dalje bavi glumom, ona se okrenula i poljoprivredi, ali jučerašnje nevreme koje je pogodilo veći deo Srbije i Mariji je nanelo štetu. Ona se na društvenoj mreži Instagram požalila pratiocima kako joj je grad uništio jagode, ali se isto tako pohvalila i kako je ipak uspela da nabere 70 kilograma jagoda pre vremenske nepogode.

Marija je jednom prilikom ispričala i o uzgoju jagoda kojim se bavi poslednjih godina.

- Odrasla sam na selu. Verovatno da me je ta sredina formirala i usadila neke potrebe u meni, i kada se ukazala prilika, prateći unutrašnju potrebu, počela sam da radim i tu stvar koju volim. Divno je kada vidite nešto što dolazi kao proizvod vašeg rada i kada taj napredak možete svakodnevno da primećujete - istakla je Marija.

View this post on Instagram

Pre grada sam uspela da naberem 70 kilograma...

A post shared by Marija Petronijevic (@petronijevic.marija) on

- U Visibabama su mi roditelji i malo boravim kod njih, a malo u Požegi. U Beograd dolazim kad god moram i nije mi problem da budem na toj relaciji. Inače, u Beogradu sam živela četiri godine, ali sam i tada često odlazila kod roditelja. Odlučila sam da se vratim u rodno mesto jer sam shvatila da ću, kada budem imala stalno zaposlenje, morati definitivno da se preselim, pa zašto da još ne koristim priliku da budem sa svojim najbližima - ispričala je ona jednom prilikom.

Autor: Pink.rs

#Marija Petronijević

'