AKTUELNO

Nisu mogli da dođu sebi!

I Lepi Mića želeo su da prokomentariše uspomene Lune Đogani, među kojima su najveću pažnju izazvale one sa pevačem Slobom Radanovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj Milan Milošević podigao je Lepog Miću i zamolio ga da prokomentariše Lunine uspomene i odnos sa Slobom, kao i da napravi paralelu sa vezom Davida Dragojevića i Ane Korać.

Ja ću da kažem da sam ja bio svedok tih dešavanja i bio napadan od većine zadrugara, ali uvek dođe sve na svoje. Svi koji su napadali Kiju, sada je podržavaju maksimalno. Jedini sam ja rekao da je džukela (Sloba), svi su ga branili. Ja sam rekao Luni sto puta: "Sine, prekini vezu, izaći ćeš odavde čista". Da napravim paralelu, ni izbliza nije ista slika emocija. Sve su tuge iste i svaka je tužna na isti način. Luna i Sloba koji su bili srećni i jedna tužna žena koja je sedela skrhana preko puta njih. Zato sam ja rekao Ani, ne možeš da se pravdaš, jer si kriva. Ja sam rekao davno mišljenju o Davidu. Rekao sam mu da obavesti devojku da nije sa njom. Opet se pravi poređenje, bleda slika i ružna kopija. Rekao sam Ani da ćuti, da ništa nije u pravu. Ovde je razlika sledeća, Sloba je ušao bez žene, a David sa svojom verenicom - pričao je Mića, pa nastavio:
Smatram da u komentarima Marka i Lune nije bilo iskrenosti. Da Luna i dalje ima emocija. Kada preko nekome govoriš sve najgore, i te kako ga voliš. Kada ga ne spominješ, tada ga ne voliš - zaključio je Mića.

Foto: TvPink Printscreen

A onda je pevač ukratko dodao komentar na odnos Ane i Davida.

Možda se vi zaista toliko volite, ali ta energija se ne oseća - rekao je pevač, dok se David sve vreme pravdao, a njemu i Ani je bilo neprijatno.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su prokomentarisali još jednom njegom odnos sa Aleksandrom Subotić i osudili ga zbog svega što joj je uradio.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Ana Korać

#David Dragojević

#Lepi Mića

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'