AKTUELNO

Ovo je sve nasmejalo!

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price bila je pevačica Tijana Dapčević, a povod njenog gostovanja bio je taj što je njena rođena sestra Tamara Todevska, koja je u finalu prestižnog muzičkog takmičenja "Evrovizija" osvojila 8. mesto, što je najbolji uspeh do sada za Makedoniju otkako je postala nezavisna država.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što je i očekivano, pevačica je najponosnija na svoju sestru i to ne krije.

Još uvek sebi ne mogu da dođem, niko iz porodice. Napravila nas je ponosnim, ne samo nas kao porodicu, nego celu zemlju. Prvi put posle ne znam koliko vremena, bila je osma, otkad je Makedonija nezavisna nije napravljen takav uspeh. Ja sam najponosnija sestra na planeti - rekla je Tijana i dodala šta se dešavalo samo par minuta pre Tamarinog nastupa:
Niko nije imun, samo onaj ko je emotivni invalid ne reaguje na tu pesmu kako treba. Treba uvek biti ponosan, ta pesma se odnosi na sve ljude. Ona je sama tako htela (da bude na sceni), od samog starta, četiri meseca koliko je sa timom radila na tome. "Ja ću da slušam sebe, pevaću baladu i biću sama na sceni" rekla je ona. Četiri minuta pre nego što će da izađe na scenu me nazvala, a svi znamo da od treme nemaš krvi tad. Ali ona ne zna šta je trema. Ja gledam u telefon, pitam "Jesi ti normalna"! - ispričala je Tijana.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Premijera-Vikend specijal

#Tijana Dapčević

'