AKTUELNO

Neće moći finansijski da joj parira.

Zadrugari večeras pitaju jedni druge sve ono što ih zanima, a tiče se dešavanja i njihovih odnosa pred kamerama "Zadruge 2". Ukućanin koji dobije pitanje od svojih cimera, mora iskreno da odgovori na njega kako bi "Igra istine" bila uspešna, a oni dobili nagradu.

Stanija Dobrojević je upitala svoju rijaliti cimerku da li smatra da će Davidu Dragojeviću smetati način života njegove devojke Ane Korać i da li će moći da isprati njen tempo u finansijskom smislu.

Foto: TvPink Printscreen

Da li misliš da će Davidu da smeta Anin način života ili će da pristane na sve - upitala je Stanija Aleksandru.
Mene to iskreno ne zanima. David nije mogao da isprati moj način života i pričao mi kako treba da sedimo kući, da prošetamo pored tvrđave. Onda je vremenom njega to počelo da smara pa je požudeo za novom ljubavi. Ja sam pristala na jednostavan život, Ana neće želeti da se menja zbog njega, ako on ne bude uspeo da prati njen tempo života, a neće uspeti i ona će ga ostaviti. Mislim da je ovo uzajamna korist, ovo nije ljubav - rekla je ona, dok se Dragojević povremeno busao i demantovao njene reči.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO U MAGAZINU IN: Toma Panić priznao svoje emocije prema Eleonori, na pomolu nova ljubav u ZADRUZI 2! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#Zadruga 2

'