AKTUELNO

Smatra da je Ana napravila peh kao i ona u prethodnoj sezoni.

Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Lepi Mića je naredno pitanje u Igri istine postavio Luni Đogani, a njega je zanimalo blogerkino mišljenje o Staniji Dobrojević i Maji Marinković sa kojima nije u korektnim odnosima i o Ani Korać koja je napravila peh kao Đoganijeva u prethodnoj sezoni.

Foto: TvPink Printscreen

Iskreno mi kaži šta misliš o Staniji, o ponašanju Ane Korać u ovom rijalitiju i šta misliš o Maji Marinković - zahtevao je Mića od Lune.
Programirana je za rijaliti. I kad k*ki i kad p*ški, ona to radi promišljeno. Što se tiče Ane Korać, greši u dosta situacija, u smislu da je slepa. Neke stvari uopšte ne vidi. Mislim da je velika greška kada se svađa sa Aleksandrom, kada sebi dozvoljava da ispadne najgora. Ne treba to da radiš. Ja sam sa Majom imala korektan odnos do trenutka kada sam ušla u vezu sa Markom. Maja je imala pravo da radi to što radi, on je moj dečko i trebao je da pazi šta radi. Što se tiče nje, ravnodušna sam. Mislim da na Maju utiču mnogi drugi ljudi. Ne mislim da je neke stvari radila svojevoljno, ali ne mislim da je toliko loša i da je radila neke stvari da bi meni napakostila - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'