AKTUELNO

Ukućani su se odmah pobunili i napravili pravu uzbunu.

Ove noći takmičari najgledanijeg rijaliti programa ikada na našim prostorima "Zadruga 2", igraju "Igru istine", a potrebno je da iskreno odgovore na pitanja koja međusobno postavljaju jedni drugima.

Naredno pitanje u Igri istine je postavila Miljana Kulić svojoj majci Mariji Kulić, a nju je interesovalo ko je po njenom mišljenju najlošija osoba u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Mama, navedi pet loših ljudi u svakom smislu - upitala je Miljana Mariju Kulić.
Prvi je štakor Mića, ostavio je sve da bi pobegao. Dolazi u rijaliti da bi glumio muškarca. On je ovde velika p*čkica, žene su ovde sposobnije nego on. To je taj čovek bez stava koji ovde morališe. Ovde je mnogo nesrećan, on nema napolju svoj život. Pošto je sam nesrećan, želi nesreću i drugima - prokomentarisala je Marija i izazvala bes Lepog Miće.

Foto: TvPink Printscreen

K*rvetino jedna raspala - uzvratio joj je besno Mića.
Druga osoba je Jovana, treća je Dorotea. Luna je četvrta jer je u prethodnoj sezoni pokazala da može da se ljubi sa tuđim mužem pred ženom. Peta loša osoba je David jer je finansijski iskoristio Aleksandru - pričala je Marija, a zbog njenih reči zadrugari su napravili pravi haos.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: GLEDAO U JEDNU TAČKU! Pavle SKRHKAN zbog Draganine nominacije! PLAŠI SE DA NE OSTANE BEZ NJE, PA URADIO OVO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'