AKTUELNO

Milan Stanković je bio najviše iznenađen.

Trinaestogodišnja Katarina Radulović iz Podgorice večeras je na sceni "Pinkovih zvezda - all stars" zapevala numeru Saše Matića "Idemo anđele". Tokom Katarininog nastupa zajedno sa njom na sceni su bile balerine obučene u belo, koje su iznosile fotografije preminulih javnih ličnosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kroz svoj nastup Katarina je sve podsetila na pevačicu Kseniju Pajčin, pevače Tošeta Proeskog, Luisa, Šabana Šaulića, na glumce Nebojšu Glogovca, Milorada Mandića Mandu, Batu Živojinovića, ali i na ostale poznate ličnosti koje su nas napustile.

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Stanković bio je iznenađen kada je video Katarinin nastup, zbog čega je pozvao svoje koleginice iz žirija da podignu stolice kako bi videle šta Katarina radi. Stanković je zatim spustio svoju stolicu, zbog čega je Katarina dobila četiri glasa.

Ja sam svojim spuštanjem rekao dovoljno, voleo bih da poslušam žiri - rekao je Milan Stanković.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno da ti kažem, nije mi prijala estetika tvog nastupa! Teško je u jednom zabavnom šouu hvatati poene na nečemu što ne slavi, deco, vas, mladost... Nisam volela to ni u prošlim sezonama kada se pojavi neko dete koje pokušava da izazove neku emociju. Meni je to kontraproduktivno. Zatečena sam bila! Shvatam da si htela da imaš poruku - bio je komentar Leontine Vukomanović.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ti imaš godina? 13! Ovo nije pesma za tebe! Ti si jedna mlada devojčica i verovatno si u skladu sa svojim društvom. Bojim se da si danas postigla patetiku i da nisi ubola tamo gde si htela - rekla je Goca Tržan.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

#Katarina Radulović

'