AKTUELNO

Svi nestrpljivo iščekuju finale!

Naša predstavnica na ovogodišnjem 64. takmičenju za pesmu Evrovizije, Nevena Božović plasirala se u finale u utorak uveče u Tel Avivu. Prema tvrdnjama naših muzičara, mlada pevačica i njena numera "Kruna" imaju velike šanse u finalu.

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Prošlogodišnji predstavnik srbije na Evroviziji u Portugalu, Sanja Ilić smatra da su Nevenini aduti, svedenost i autentičnost.

Ova Evrovizija mi se nimalo ne dopada i mislim da je Neveni veliki adut što je slatka, dobro peva i ima dobar nastup. Niko ne može sa sigurnošću da kaže šta će Nevena uraditi u finalu, tu odlučuje geopolitička varijanta i koliko ćemo bodova dobiti od susednih zemalja. Ranije je bio slučaj da su nam susedi uvek davali maksimalan broj poena, ali se to promenilo. Nama se prošle godine desilo da smo od stručnog žirija nekih komšija dobili nula poena, i nadam se da će to prestati i da neće biti slučaj sa Nevenom - ističe Sanja.

Foto: Tanjug

Jedina srpska pobednica na takmičenju za pesmu Evrope Marija Šerifović istakla je da je Nevena sjajan interpretator, ali da joj je teško da daje bilo kakve prognoze.

Drago mi je što je Nevena prošla, kao što sam i pretpostavila da hoće. Smatram da je prolazak u finale po ovakvim propozicijama i pravilima veliki uspeh. Ne samo za Nevenu, nego za sve. Ona je sjajan interpretator i znam da nas neće osramotiti - kaže Marija.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MUSTAFA SANDAL UHVAĆEN SA NOVOM DEVOJKOM U JAVNOSTI, a evo kako je Emina reagovala na to! (VIDEO)

Nakon prolaska u finale Nevena nije krila sreću što će još jednom imati priliku da nastupi pod zastavom Srbije. Juče je u izjavi za medije istakla da se oseća fenomenalno.

Srećni smo zbog ulaska u finale i što ćemo još jednom pevati za vas i predstaviti se u velikom finalu Pesme Evrovizije. Verujem da ćete biti sa nama u subotu u velikom finalu - poručila je Nevena pred finale koje se održava sutra uveče.

Foto: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Pink.rs

#Nevena Božović

'