AKTUELNO

Objasnila!

Mlada glumica, Mirka Vasiljević gostovala je u večerašnjoj emisiji "Amidži šou", a odmah na početku emisije se prisetila nedavne izjave koju je dala medijima, a koja je izazvala brojne negativne komentare u javnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Mirka je u jednom inetrvjuu rekla kako žena treba da bude mudra i da treba neke stvari da prećuti, što je dočekano na nož, ali glumica je sada objasnila da joj nije bila namera da bilo koga uvredi i da je htela da pošalje sasvim drugačiju poruku.

Ja ne bih ulazila u detalje. Kada je izašla izjava, imala sam najbolje namere. Odgovorila sam što kraće. Moja zamisao je bila da moja ćerka, sutra kad odraste, bude mudra i da uvek kaže, ali da odabere način i tenutak i da uvek dobije šta želi, ne misleći na materijalno i da bude zadovoljna. Nisam pominjala ni prevare, ni nasilje. Žena ne mora na prvu da reaguje - objasnila je Mirka.

Foto: TvPink Printscreen

Sa ovom Mirkinom kontatacijom bila je saglasna i Vesna Zmijanac.

Potpuno se slažem, ja ne razumem ko se ne slaže sa ovim. Ona je rekla ono što treba da kaže. Treba da se kaže sve što se misli, ali treba da se pronađe pravi trenutak - složila se Zmijančeva sa mladom glumicom.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NEVENA BOŽOVIĆ ODUŠEVILA EVROPU! Naša predstavnica na 'Evroviziji' prošla u finale! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Pink.rs

#Amidži Šou

#Mirka Vasiljević

'