AKTUELNO

Hoće sve da joj uzmu!

Folk legenda, Lepa Lukić nedavno je ostala bez svog supruga, Milana Milanovića sa kojim je bila 19 godina u braku, a koji se nikada nije medijski eksponirao. On je preminuo pre tri meseca, a u Srbiji je retko boravio, jer je živeo u Kanadi gde je vodio upešan biznis.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Milanović je Lukićevoj ostavio pozamašnu svotu novca, a Lepa se sada bori sa problemima koji su nastali upravo zbog nasledstva. Naime, Milanovi rođaci traže deo nekretnina i udeo u uspešnoj firmi koju je folkerkin suprug vodio, a koju je ostavio njoj.

Izvor blizak pevačici navodi da Lepa ne mari za nasledstvo svog pokojnog supruga, ali da nije lepo od strane njegovih rođaka što su ga se setili sada, kada ga više nema.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DVA MUŠKARCA SA KAPULJAČAMA SU UPALA U GARAŽU I ZAPALILA MI MERCEDES, MOJA ĆERKA JE PREPLAŠENA: Maja Marijana se oglasila nakon što joj je zapaljen automobil, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE S LICA MESTA!

Lepa je baš u problemu! Tih rođaka nigde nije bilo dok je Milan bio živ, a sada su ga se svi setili! Nije njoj do para, ima ona svoje, lepo zarađuje, ima i penziju u Kanadi, međutim, krivo joj je što su se sad odjednom svi pojavili i sve hoće za sebe! Smatra da to nije lepo prema Milanu, međutim, pošto je ona volela njega, a ne njegov novac, verovatno će prepustiti rođacima sve što traže - ispričao je izvor blizak Lukićevoj.

Pink.rs

#Lepa Lukić

'