AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Zadrugari su pre nekoliko dana dobili izazov od strane Velikog šefa, a to je muško-ženski obračun u kojem će suprotni polovi pokazati koliko su jači, bolji, istrajniji.

Zbog toga je ovim povodom Veliki šef poslao pismo u kojem je naglasio da igra može da počne, ali nisu očekivali da će takmičari imati baš ovakav zadatak.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, vreme je da počne muško - ženski obračun. Prva igra u kojoj ćete se boriti jedni protiv drugih upravo počinje. U ovoj igri takmičiće se: Bora, Karađorđe, Marko, Zola, Petrući od muškaraca. A oni će se boriti protiv Matore, Dragane, Lune, Nadežde, Maje. U ovoj igri pobediće grupa koja prva završi depilaciju! Dakle, ovako, svaki od navedenih muškaraca će odabrati po jednog muškarca koji će ga depilirati, žene takođe. To znači da će Marko, Zola, Petrući, Bora i Karađorđe biti depilirani i da svaki od njih petorice treba da izabere po jednog muškarca koji nije na ovom spisku koji će ga depilirati. Ovo važi i za žene. Matora, Dragana, Luna, Nadežda i Maja treba da izaberu po jednu ženu koja će ih depilirati, a da ona nije medju njih pet. Muškarci će depilirati noge i grudi, a žene noge i ruke. Sto i trake za depilaciju ćete dobiti nakon čitanja ovog pisma. Igraćete naizmenično, a mi ćemo meriti vreme. Dakle, jedan muškarac prvo depilira drugog. Kada završi jedna žena depilira drugu i tako dok svi ne završite. Tim koji na kraju ukupno bude imao kraće vreme je pobednički u ovoj igri. Napominjemo da morate trakama za depilaciju svakome preći sve što je navedeno bez obzira na to koliko taj neko ima dlaka. Pozdrav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: TvPink Printscreen

Da li će neko od zadrugara odbiti ovaj izazov, preostaje da saznamo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'