AKTUELNO

Slučaj je odmah prijavila policiji.

Automobil pevačice Maje Marijane zapaljen je danas ispred njene kuće u Filmskom gradu. Kako nam je pevačica rekla, dva nepoznata muškarca sa kapuljačama uletela su u garažu i zapalila njen skupoceni automobil marke ''mercedes''. Pevačica ističe da prethodno nije dobijala pretnje, a slučaj je odmah prijavila policiji. Kako kaže, ona je policiji rekla na koga sumnja, ali ne može da tvrdi sa sigurnošću ko su napadači sa kapuljačama.

PROČITAJTE JOŠ: Da li je ovo najveća tajna srpske estrade? Zbog Jami su se potukla dva košarkaša, a onda je ona učinila nešto što je sve šokiralo! OVO JE NJENO PRVO SVEDOČENJE O TOME!

Foto: Kobra

- Dva nepoznata momka sa kapuljačama su upala u moju garažu i zapalila mi automobil marke ''mercedes''. Slučaj smo odmah prijavili policiji, njima smo sve rekli šta smo imali. Nisam dobijala pretnje, ne znam o čemu se radi. Mi smo policiji rekli na koga sumnjamo, o tome ne bih. Moja ćerka i ja smo u strahu, ona je bila sa mnom u kući tada, preplašena je. Policija će ispitati ceo slučaj. Kad sam videla na sigurnosnim kamerama da mi gori automobil, presekla sam se. Nisam znala šta me je snašlo. Odmah sam pozvala vatrogasce i policiju. Pričinjena mi je velika materijalna šteta, automobil više nije u voznom stanju - rekla je preplašena pevačica za Pink.rs, a ekipa našeg portala došla je u posed fotografija zapaljenog automobila.Pogledajte fotografije s lica mesta:

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Autor: M. K.

#Maja Marijana

'