separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

LOPTA VAM JE ŽIVOT! Petar i Nemanja pokazali svoje umeće, a onda su članovi žirija priznali da neke pokrete nikada ranije nisu videli! (VIDEO)


Oduševili ih!


Svoje umeće sa fudbalskom loptom večeras su pokazali Petar Janjušević i Nemanja Pejčić. Oni su sve vreme izvodili veoma zaniljive poteze sa loptom, dok je žiri pažljivo posmatrao svaki njihov pokret.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Sećam se koliko sam kao klinac bio naložen za ovo, ali sam po prvi put kod tebe video neke poteze. Pogotovo to sa loptom na obrazu. Od mene imate 'da' i u sledećem krugu nam pokažite nešto novo - rekao je Sloba.

Autor: TV Pink Printscreen

Ja sam isto očekivao da će biti neke standarne fore, ali isto kao i Sloba, i ja sam video neke stvari koje nikada ranije nisam, tako da i od mene imate 'da' - izjavio je Žika Todorović.

Autor: TV Pink Printscreen

Vidi se da vam je lopta život! Da obožavate loptu. Izgledate mi kao dva ortaka iz kraja. Pomešali ste sport i umetnost. Odlično i vidimo se u sledećem krugu - rekao je Damir.

Petar Janjušević i Nemanja Pejčić prošli su u naredni krug takmičenja "Pinkove zvezde", nakon što ih je žiri ocenio svih pet glasova žirija.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti