AKTUELNO

Danas je poseban datum za nju!

Pevačica Marija Šerifović bila je današnja gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price u ovonedeljnom izdanju emisije "Premijera - Vikend specijal". Marija je govorila o svom velikom uspehu koji je postigla, a u pitanju su koncerti koje je održala u centru "Sava".

Foto: TvPink Printscreen

Inače, pevačica danas proslavlja krsnu slavu Sveti Vasilije Ostroški, a ovaj dan je iz još jednog razloga važan za nju - 2007. godine pobedila je na Evroviziji.

Prvo me uhvati neka tugica, sreća, rolerkoster emocija. Videla sam da sam slobodna za ovu Evroviziju, poručila bih ljudima da glasaju za svog favorita, naše komšije su dosta ažurnije, glasajte za Srbiju, za Nevenu Božović i ja ću glasati sa svojih telefona - rekla je Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Kao što je običaj, Ognjen i Tijana postavljaju Mariji pitanja sa njihove zvanične Fejsbuk stranice koja postavljaju fanovi, a jednog od njih zanimalo je da li pevačici nešto predstavlja jedan hotel u Čačku.

Začeta sam u tom hotelu. Moj tata je malo popio, bio raspoložen, Verica i on i eto me - rekla je Marija i nasmejala sve!

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Marija Šerifović

#Premijera-Vikend specijal

'