AKTUELNO

Na njegov šarm niko ne može da ostane ravnodušan.

Peti je na velelepnu scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašao Žarko Pribaković, koji je izveo pesmu "Skoplje Beograd". Već na prve taktove pesme, žiri je podigao svoje stolice jer je prepoznao o kojoj zvezdici se radi.

Foto: TvPink Printscreen

Kada jednog dana moja ćerka bude imala dečka, volela bih da ovako izgleda - rekla je Goca Tržan tokom Žarkovog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

Uz ovu brzu pesmu zaigrali su svi u studiju, a žiri se veoma zabavljao, dok je Žarko briljirao, pa ga je nagradio sa svih pet glasova.

On je izašao na binu i ja sam rekla Nataši "Kad moja ćerka bude bila velika i kad bude imala dečka ja bih volela da on bude ovakav". Izgleda kao mamin sin, a vidi se da nije, da je baraba. Super si bio, ja volim tvoju energiju, ti si sladak kad izađeš na scenu, osećaš to što radiš. Nisi najblistaviji pevač ovde, ali u tebi ima nešto i to što radiš je jako lepo i prijatno - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako si kročio tako si doneo iskrenu radost i vedrinu, na koju niko ne može da ostane imun. Meni si ti blistavi pevač, svaki pevač koji je ovako iskren u tome što radi je blistav, bez obzira na greškice kojih je bilo - rekla je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup ove zvezdice pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Žarko Pribaković

'