AKTUELNO

Uspeo je da zainteresuje i zabavi sve.

Treći je ove noći nastupio Mateja Vukašinović, koji je odabrao pesmu "Breathing" Džejsona Derula, a on je svoj nastup počeo još iz bekstejdža.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je zbunjeno tražio Mateju po sceni, a onda se pojavio i napravio pravi lom u sudiju. On je izazvao erupciju kada je počeo malo brži ritam, a fantastičan efekat dale su i plesačice koje su mu pravile društvo na sceni. Žiri je sve što je pogledao nagradio sa svih pet glasova i gromoglasnim aplauzom.

Foto: TvPink Printscreen

Vrlo si prepotentan i pretenciozan, to mi se sviđa jako. Uvek mi se to sviđa kad ima pokriće, kad nema pokriće izgleda jadno. Kada je neko pretenciozan i bezobrazan, a ima pokriće, to je potpuno u redu. Evo imate ovde pored mene jednu (Nataša Bekvalac), ona je uvek pretenciozna i bezobrazna, ali ima pokriće za to, isto kao i ja. Ne mislim da je to nešto loše. Prvo, hvala ti što si mi dao ideju šta da radim sa najlonima posle krečenja, jako je dobra fora, sjajno je. Bio si odličan, pevao si odlično, nisi otpevao sve kao što bi Džejson, jer je to jedna zverina ozbiljna, mislim da je on vanzemaljac, jer to kako on peva nije sa ove planete. Ali ti si ovu pesmu prilagodio svom načinu pevanja i došao si tamo gde dobro plivaš, tako da od mene petica kao kuća - rekala je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Baš sam bila uzbuđena dok sam gledala nastup i dok sam te slušala. Eto šta je dobra ideja, ideja je najvažnija kada je scenski nastup u pitanju, ti si to provalio, a provalio si i najbolji nastup. Uz sve to, tvoj nastup izgleda ovako, a talenat za pevanje si već odavno pokazao - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup ove talentovane zvezdice pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'