AKTUELNO

Smeta mu prisustvo radinog bivšeg!

Rada Manojlović je u dugogodišnjoj vezi sa svojim izabranikom Harisom Berkovićem, a tokom zabavljanja su imali dosta turbulencija, koje su mogle da ih koštaju i raskida. Poslednja u nizu dogodila se nedavno i to tik pred početak svadbe Danijele Karić i Ivana Mileusnića.

Foto: Pink.rs

Naime, Rada je sa Harisom trebala da ide na svadbu, ali kada je on saznao da će sedeti za stolom sa njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem odustao je od toga. Manojlovićeva je na svadbu otišla sama, a da stvar bude gora, pevačica je uhvaćena kako se ludo provodi sa Milanom, a čak mu je i otpevala hit koji govori o izgubljenoj ljubavi.

Rada je trebalo da dođe sa Harisom, ali kada je ovaj čuo da sede za stolom s njenim bivšim dečkom Milanom Stankovićem, odustao je od slavlja. Rada ga je molila da se ne glupira jer svi znaju da je sa Milanom u super odnosima, ali Haris je rekao da ne može da podnese da novinari posle pišu kako ona sedi sa bivšim i sadašnjim dečkom. Još je rekao da on preko tih stvari ne može da pređe, da je takav, da mu to smeta. Rada se rasplakala, razmazala joj se šminka, on je usred svađe izašao iz stana. Ukratko, čitava drama - ispričao je izvor blizak paru.

Foto: Printscreen Instagram

Rada pevala zajedno sa Milanom, a u trenutku kada su išle reči "od kad sam bez tebe ostala" folkerka je prstom pokazana prema bivšem.

Rada je onda pozvala sestru Maju, koja je od uplakane i iznervirane Rade napravila svežu lepoticu. Pomogla joj je da se spremi kako ne bi došla poslednja na venčanje. Tokom večeri Rada je sedela odmah do Vesne Zmijanac i Milana Stankovića i sve vreme s njim ćaskala ne skidajući osmeh sa lica, a onda je sa svojim bivšim otpevala i nekoliko dueta - zaključio je sagovornik.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: TATA ME JE NAUČIO DA SLAVIM ŽIVOT: Otac Ivane Žigon je bio u logoru, ona je pobedila rak, a onda se desilo čudo! (FOTO)

Pink.rs

#Haris Berković

#Milan Stanković

#Radmila Rada Manojlović

'