separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SVAKI MUŽ KOJI SE DANAS OKUPAO, DOBIĆE BATINE OD ŽENE: Simonida Milojković u MAGAZINU IN progovorila o PRELJUBI svog muža, Mia ovim komentarom nasmejala sve u studiju! (VIDEO)


Književnica je u ''Magazinu In'' progovorila o bolnoj temi.


Autorka i voditeljka emisije ''Magazin In'' Sanja Marinković ove subote će u studiju ugostiti poznate dame sa domaće javne scene. Sa Sanjom će o aktuelnim temama razgovarati pevačice Mia Borisavljević, Sandra Afrika, Anabela Atijas, književnica Simonida Milojković, glumica Eva Ras, a njima će društvo u studiju će im se prudružiti i majka Davida Dragojevića, Biljana Dragojević.

Autor: TV Pink Printscreen

Simonida je u ''Magazinu in'' govorila o bolnoj temi. Naime, ona je otkrila kako se osećala u trenutku kada je saznala da je suprug vara sa drugom ženom.

- Ja sam se razvela kad sam saznala da moj muž ima paralelnu vezu. Ja mislim da mi je srce napuklo kad sam to saznala. Kad su pitali jednu moju prijateljicu kako si provalila da te vara, rekla je: ''Počeo je da se kupa svaki dan'' - rekla je teška srca Simonida Milojković.

Autor: TV Pink Printscreen

- Mislim da će danas svako ko bude gledao emisiju, da će svaki muž koji se danas okupao dobiti batine od žene - rekla je Mia i nasmejala sve u studiju.

Autor: TV Pink Printscreen

Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije ''Magazin In'' koje je na programu TV Pink u subotu, 11. maja u 17 časova.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti