AKTUELNO

Prekršaji im nisu strani!

Ove nedelje ekipa emisija "Paparaco lov" pozabavila se bahatim vozačima sa domaće javne scene, a među najbahatijim našli su se oni koji prolaze kroz crveno svetlo, voze prebrzo ili se nepropisno parkiraju.

Ekipa emisije ''Paparaco lov'' donosi vam listu top pet najbahatijih vozača sa domaće javne scene koji prave ozbiljne saobraćajne prekršaje:

5. Dragan Kojić Keba

Peti na top listi emisije "Paparaco lov" našao se folker Dragan Kojić Keba koji je više puta uhvaćen da vozi u alkoholisanom stanju i prolazi kroz čisto crveno svetlo.

Foto: TvPink Printscreen

4. Milan Kalinić

Na četvrtom mestu našao se glumac i voditelj Milan Kalinić koji takođe voli da prođe kroz crveno svetlo, a tu je i prebrza vožnja. Kalinić se nakon saobraćajne nesreće koju je imao, dozvao pameti, pa poštuje saobraćajne propise.

Foto: TvPink Printscreen

3. Aca Lukas

Treće mesto zauzeo je pevač, Aca Lukas koji važi za jednog od najbržeg vozača, koji kroz ulice u centru grada vozi i do sto na sat. Lukas u žurbi zna i nepropisno da pretiče.

Foto: TvPink Printscreen

2. Kristina Kija Kockar

Pevačica i nekadašnja učesnica "Zadruge", Kija Kockar zauzela je vicešampionsko mesto, a na listi njenih saobraćajnih prekršaja nalazi se vožnJa na auto-putu koja doseže i 200 kilometara na čas, vožnja tramvajskim šinama i žutom trakom.

Foto: TvPink Printscreen

1. Darko Lazić

Folker Darko Lazić na sopstvenoj koži je osetio šta znači sesti za volan u alkololisanom stanju, kada je prošle godine doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu zbog koje je zamalo izgubio život u oktobru prošle godine.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DA SE NAJEŽITE! MIKI PRIKOVAN ZA KREVET: Đuričić se oglasio nakon saobraćajne nezgode, POGLEDAJTE NJEGOVE PRVE FOTOGRAFIJE IZ BOLNICE! (FOTO)

Pink.rs

#Paparazzo Lov

'