AKTUELNO

Pop zvezda priznala da ona stilizuje supruga Rašu!

Pevačica i aktuelna članica žirija "Pinkve zvezdice - All Stars", Goca Tržan otkrila je da ne mari previše za modu, jer kako ističe to je ne oplemenjuje, ali i nema dovoljno novca da bi se tome posvetila.

Nisam opčinjena modom i boli me uvo za to. Niti imam para, niti imam vremena da se time bavim. Da se posvetiš i baviš samo modom, treba ti ozbiljna lova, a ja radije trošim novac na putovanja i na stvari koje će da me oplemene, a moda u svojoj suštini nije tako nešto - rekla je Tržanova.
View this post on Instagram

#makeup #selfie #hello #loveBiti samo svoj...

A post shared by Goca Tržan (@gocatrzan) on

Pevačica je svoju karijeru počela još devedesetih, kada je sa grupom "Tap 011" harala regionom, a ne krije da je u tom periodu i pravila modne greške, ali je na njih ponosna.

Ipak sam odrasla u 90-im godinama i mislim da ne postoji ništa gore od mode u tom periodu. Toliko sam grešila u svemu što sam radila što se tiče izbora garderobe da sam čak jako ponosna kada vidim svoje slike iz tog perioda i kakve sam greške pravila - kroz smeh objašnjava Goca i dodaje da sada neretko, svom suprugu Raši pomaže da se stilizuje:
On naročito pita mene, ali i ja umem da pitam njega jer mi je stalo do njegovog mišljenja. U fazonu je "ženo, obuci me". Tako da je odavno naučio da mu pomažem, i to je to - završava pevačica.

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI PAPARACO! Dragana Mitar će ČUPATI KOSU S GLAVE: Njen muž Siniša UHVAĆEN NA DELU! Odbio da je vodi u Abu Dabi, pa poveo LJUBAVNICU! Baškarili se i LJUBILI PRED SVIMA (FOTO)

Pink.rs

#Goca Tržan

'