AKTUELNO

Prvač velikog srca!

Poznate ličnosti veoma često učestvuju u humanitarnim akcijama, a svoju popularnost na društvenim mrežama neretko koriste kako bi pomogli onima kojima je pomoć neophodna. Među njima je i mladi pevač Sloba Radanović koji je učestvovao u jednoj aukciji, ali ne bilo kakvoj.

View this post on Instagram

👽 #pinkovezvezde #white

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on

Naime, nekadašnji zadrugar je otkupio minđuše svoje starije koleginice Svetlane Cece Ražnatović kako bi pomogao u lečenju jednog dečka, a kako njemu nakit nije potreban odlučio je da ga pokloni maturantkinji koja ima odličan uspeh u školi. On je na svom Instagram profilu postavio fotografiju minđuša i napisao:

Ovo su mindjuše koje sam na humanitarnoj aukciji za Nikolu Rabrenovića otkupio od Cece Ražnatović. Meni kao muškarcu one zaista nisu potrebne i zato želim da ih poklonim. Ali želim da ih poklonim maturantkinji (srednjoškolki) koja je odličan djak, a možda ne može sebi da ih priušti. Fotografije vaših knjižica možete mi poslati u inboks, a ja ću pokušati da odlučim kome bi one bile najpotrebnije. Hvala - napisao je Radanović na svom Instagram profilu.

Podsetim, Ražnatovićeva učestvovala u akciji za pomoć Nikoli, kada je na aukciju stavila svoju ogrlicu, a sav novac koji je dobila dala je za njega.

PROČITAJTE JOŠ: 'OVO JE NAŠ NAJTUŽNIJI USKRS DO SADA' Andreana Čekić za praznike uživala s OŽENJENIM dečkom, njegova žena i dete kod kuće sami i SLOMLJENI OD BOLA (FOTO)

Pink.rs

#Instagram

#Sloba Radanović

#Svetlana Ceca Ražnatović

'