AKTUELNO

Članica žirija "Zadrugovizije" uhvaćena je "na delu"!

Popularna pevačica Sandra Afrika ušla je u žestoku raspravu sa zadrugarkom Stanijom Dobrojević, čije je pevanje i scenski nastup komentarisala i ocenjivala na trećoj po redu "Zadrugoviziji" u aktuelnoj sezoni rijalitija "Zadruga". Staniji se nisu dopali komentari Afrike, prema kojoj od ranije ima animozitet, zbog čega su pale brutalne prozivke uživo u emisiji.

BOLJE DA SI ĐUSKALA: Sandra Afrika udelila komplimente Matoroj i Suzani, a onda je Staniji uputila ŽESTOKE REČI! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Stanija posle burne rasprave otišla sa bine, Afrika je brzo nabacila osmeh na lice i nastavila učešće u emisiji, a čini se da je ipak jedva čekala reklamni blok kako bi proverila da li je, kada je njen fizički izgled u pitanju, sve na svom mestu.

Čim se ukazala prilika za proveru, Afrika nije poput svojih kolega iz žirija napustila sudijsku stolicu, već je izvadila ogledalce, a onda je rešila da popravi šminku.

Foto: Pink.rs

JA SAM IŠLA NA FAKULTET DOK SI TI IGRALA OKO ŠIPKE! Stanija i Sandra Afrika ŽESTOKO ZARATILE: NEMAM POTREBU DA BUDEM LJUBOMORNA NA TEBE! Studio brujao zbog njih! (VIDEO)

Ovaj put lepoj pevačici nije se dopao izgled njenih obrva, te je olovkom rešila dodatno da ih iscrta kako bi, po završetku reklamnog bloka, ponovo zablistala u sudijskoj stolici "Zadrugovizije".

Foto: Pink.rs

Sandra je, inače, posle svađe sa Stanijom o njihovom sukobu progovorila za naš portal - šta je ispričala tom prilikom, pogledajte u nastavku:

D. T.

#Rijaliti Zadruga

#Sandra Afrika

#Stanija Dobrojević

'