separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KIJA I SLOBA PONOVO STAJU NA LUDI KAMEN? Potpis bivših supružnika se našao treći put na istom mestu, a onda je Kockareva OTKRILA DATUM SVADBE?


Magija je čudo!


Pre izlaska na scenu "Pinkovih zvezda" mađioničar Danijel Kovačević iz Beograda rekao je da je svoju tačku pripremio samo za neke članove žirija, a onda je sa osmehom na licu sigurnim koracima odlučio da se uputi ka bini.

Autor: TV Pink Printscreen

Danijel je prišao žiriju, predstavio se, a zatim izvadio špil karata. Jednu od karata izvukla je Kija Kockar, koja se potpisala na kartu. Na drugu kartu zatim se potpisao Sloba Radanović. Danije je zatim uspeo da obriše njihove potpise i pokazao kartu koju je Kija potpisala, a na kojoj se pojavio i Slobin potpis.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Ovo je treći put da su na jednom mestu Slobin i Kijin potpis. Prvi put kada su se venčavali, drugi put kada su se razvodili, a treći put sada ovde - rekla je Dušica Jakovljević, a ovaj trik izazvao je opšte oduševljenje svih prisutnih u studiju.
Četvrti put je u decembru i tako.. Tako kažu novine - dobacila je Kija.

Autor: TV Pink Printscreen

Ponovo se venčavate? - upitala je Dušica.

I ostali članovi žirija imali su samo reči hvale za ovog takmičara, zbog čega je Danijel od Damira, Dušice, Žike, Kije i Slobe dobio svih pet glasova i sebi obezebdio plasman u nastavak takmičenja.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti