AKTUELNO

Zajedno su za portal Pink.rs odgovarali na pitanja!

Ekipa najbržeg i najčitanijeg portala Pink.rs obavila je za Uskrs razgovor sa mladim zvezdama o kojima mediji ne prestaju da pišu već dve godine. Reč je o Slobi Radanoviću i Kiji Kockar. Njih dvoje su sada u prijateljskim odnosima, a razlog tome su možda sve veći poslovni angažmani tokom kojih provode vreme zajedno pa su shvatili da nema potrebe da ih prošlost bilo kako sputava u stvaranju blistavih karijera.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Tema razgovora ovog puta su bili uskršnji praznici.

Nismo propustili priliku da Kiju pitamo da li se ikada bavila farbanjem jaja, ali i pripremom ostalih đakonija koja krase trpezu svakog Uskrsa. Ona je tom prilikom priznala da je ovo put da slavi praznik u svom domu, ali i da se nada da je poslovni angažmani neće sprečiti da sa svojom porodicom uživa u blagodetima praznika.

Nikada do sada nisam farbala jaja. Ja sam uvek baki pomagala da bere one biljčice koje idu u čarapu. Sada kad sam malo porasla, obično radim. Propustim to. Ove godine sam prvi put domaćica u mom domu. Nadam se da me nastup u Makedoniji neće poremetiti i da ću stići sve to lepo da sredim - iskreno je rekla Kija, a onda je nastavila da odgovara na naša pitanja.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kija je otkrila da će Uskršnju trpezu deliti samo sa ženama, te da neće biti nijednog muškarca koji će se sladiti raznim đakonijama.

Ne, nas šest žena - otkrila je Kockareva i dodala u koju boju najviše voli da farba jaja:
Ljubičasta boja mi je omiljena - otkrila je svima Kija.

Sa druge strane prostorije, Sloba je uveliko jeo sveže ofarbana jaja redakcije Pink.rs. On je priznao da u poslednje vreme mnogo unosi ugljenih hidrata, pa je došlo vreme da se uspostavi ravnoteža.

Bilo je sa Kijom, sada će biti u krugu porodice i prijatelja. Boja jaja mi nije bitna. Crna mi je omiljena boja, ali, mislim da jaja treba uvek farbati u crvenu - govorio je Radanović kome su usta bila puna belanaca, pa smo ga upitali zašto preskače žumanca:

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Protein, ovih dana sam uneo dosta hidrata - odgovorio je on, pa otkrio svima gde slavi Uskrs ove godine:
Ovaj Uskrs ću provesti kod mojih u Zrenjaninu - rekao je na kraju.

Pročitaj više: PROCURILA FOTOGRAFIJA IZ PORODIČNOG ALBUMA! Ovo do sada niste videli, evo kako je Nikolija izgledala kao beba u naručju majke Vesne! (FOTO)

Pink.rs

#Kija Kockar

#Sloba Radanović

'