separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

I RANIJE JE BIO NEVERAN? Aleksandra otkrila nepoznate detalje o vezi sa Davidom: Dopisivao se sa nepoznatim devojkama i SLAO IM EKSPLICITNE FOTOGRAFIJE! (VIDEO)


Rešila je da ga raskrinka.


U večerašnjem izdanju emisije "Amidži šou" gostovali su trenutno najaktuelniji učesnici "Zadruge 2" Aleksandra Subotić i David Dragojević.

Autor: TvPink Printscreen

Kako je Dragojević prevario svoju verenicu sa Anom Korać, voditelja Ognjena Amidžića je interesovalo da li je David i ranije bio neveran.

- Nisam je prevario nikad, ni kad sam bio u Americi. Bila je jedna Crnkinja sa kojom sa ja bio tamo pre Aleksandre. Ona je meni poslala poruku, a ja sam nju blokirao na Instagramu. Ona zna sve o tome - rekao je David, ali ga je njegova bivša odmah demantovala.

Autor: TV Pink Printscreen

- David se sada malo folira, on je i te kako imao ispada. David se dopisavao sa devojkama i pričao da su mu to drugarice. On je pričao o ''mačoru'', slao erotske fotografije. Prelazila sam preko toga jer sam mu verovala, jer sam ga volela. Ti si imao taktiku za sve, kao što i sada imaš - rekla je Aleksandra Subotić. 

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti