AKTUELNO

Pod velikim je stresom poslednjih dana.

Zbog ubistva koje se dogodilo u naselju u kojem živi, pevačica Ljupka Stević po drugi put saslušana je u policiji. Prema saznanjima zločin je izvršen pištoljem koji je u Ljupkinom vlasništvu zbog čega se pevačica našla u problemu.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: LUNA JE ZLO! Stanija je lila suze zbog Đoganijeve, a sada se za Pink.rs oglasila njena menadžerka i otkrila šta je porodicu ove zadrugarke NAJVIŠE POTRESLO! (FOTO)

Nesreća se dogodila pre dve godine i ispostavilo se da je ta osoba usmrćena pištoljem koji se vodio na Ljupku. Kako policija nije imala sve dokaze, slučaj je vraćen na početak i ona je ponovo saslušana. Njoj se to uopšte nije dopalo, ali je otišla u stanicu. Tamo je nastao haos od prvog trenutka - priča izvor blizak Ljupki.

Zbog svega što se dešava pevačica je pod velikim stresom, a kako se navodi, Ljupka je odbila poligraf i napravila skandal u policijskoj stanici.

Bila je veoma nervoza i ljuta. Drala se i pretila. Oni su pokušavali da joj objasne da je za nju najbolje da se podvrgne poligrafskom testiranju. E, tada je tek skočila i pobesnela. Inspektor je rekao da će joj staviti lisice na ruke jer je takvo ponašanje nedopustivo. Ona je urlala i govorila da je javna ličnost i da joj ne treba povezivanje sa ubicama i ubistvima. Kada je videla da nema kud, smirila se i zamolila da se saslušanje odloži - dodaje izvor.

Ove informacije potvrdila je i sama pevačica koja je izjavila da je bila veoma neprijatna prema organima reda, ali i istakla da joj nije bilo lako da odgovara na pitanja koja je dobila tom prilikom.

Tačno je to da sam bila neprijatna, ali kako bi vama bilo da vas saslušavaju za teško krivično delo. Uvek sam tu za organe reda, koje izuzetno poštujem. Ljudi samo rade svoj posao i to najbolje što mogu u cilju svih nas, ali, eto, desilo se da sam tog dana bila jako nervozna, i izvinjavam se zbog toga. Nemam nikakve veze sa ubistvom. To odgovorno tvrdim, a pištolj mi je ukraden još pre tri godine. Ja sam već tim povodom saslušana i pristala sam na poligraf, koji je pokazao da govorim istinu. Sada nisam želela to da uradim jer sam i tada doživela stres, nije nimalo prijatno odgovarati na takva pitanja - rekla je Ljupka Stević.

PROČITAJTE: TO JE JADNO I TOGA JE UVEK BILO! NISAM ZNAO ČIME SE MINA BAVILA! Sloba Radanović odlučio da iznese svoj stav o PROSTITUCIJI! (FOTO)

Pink.rs

#Ljupka Stević

'