AKTUELNO

Otvorio dušu!

Pevač Sloba Radanović odlučio je da javno iznese svoje mišljenje o skandalu koji drma domaću javnu scenu već danima, a u okviru kog su navedene pojedine poznate ličnosti kao osobe koje se bave prostitucijom.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: LUNA JE ZLO! Stanija je lila suze zbog Đoganijeve, a sada se za Pink.rs oglasila njena menadžerka i otkrila šta je porodicu ove zadrugarke NAJVIŠE POTRESLO! (FOTO)

To su ljudi odrasli koji se bave time i opet, s jedne strane, mislim da je meni to mnogo... Ne mogu da kažem da mi je krivo, nego mi je jadno što neko dođe do toga time da se bavi da bi preživeo. Ne mora da se bavi time da bi preživeo. To je jednostavno moraš da se baviš time da bi sebi priuštio neki luksuzniji život. Postoji dosta osoba koje se bave time baš koje su onako meni moralisale i tako pričale nemam pojma šta o meni, a znam čime se bave - rekao je Radanović.
Toga je uvek bilo, te prostitucije i svega toga, ali, kažem ti, kada dođe do toga da moraš da prodaješ svoje telo za pare, znači da nešto pogrešno radiš u životu ili da imaš pogrešan stav o životu. To je sve meni zaista tužno, ali opet, sa druge strane, odrasla si osoba, punoletna si osoba, možeš da radiš sa svojim životom šta god poželiš. Tako, i sa te strane ih razumem - izjavio je Sloba.

Pred kamerama rijaliti programa "Zadruga 2" Mina Vrbaški, sa kojom je Sloba živeo tokom prve sezone ovog najgledanijeg TV formata ikada na našim prostorima, priznala je da se bavila najstarijim zanatom.

Foto: TvPink Printscreen

Tokom ovog razgovora Sloba je rekao i da li je on ranije znao za ove informacije iz Mininog života.

Pa nisam znao. Uvek su bile te priče rekla-kazala. Kao, Mina je ovo, Mina je ono. Po meni, iskreno, Mina je dobar lik i skroz ok devojka. Ne zalazim u to čime se bavila. Ja gledam kakav je ona čovek, kako se pokazala kao čovek u nekim situacijama kada je nekom trebalo pomoći. Mina se kod mene tu pokazala, a za ovo drugo nemam pojma. Čuo sam te priče, posle sam čuo da je ona to sama rekla. Velika je hrabrost priznati takvu neki stvar - pričao je Sloba.

PROČITAJTE: HOĆE DA OPERE SVOJ KU*VARLUK PREKO MENE! Uplakala Stanija se JADALA Drvetu Mudrosti zbog Lune Đogani! (VIDEO)

Pink.rs

#Mina Vrbaški

#Sloba Radanović

'