AKTUELNO

Svoje stavove bez pardona izneo je u emisiji "Ekskluzivno".

Ovih dana u medijima je aktuelna priča o elitnoj prostituciji, o kojoj svoj stav ima i folk pevač Aca Lukas, koji tvrdi da se njegovim koleginicama iz sveta muzike bezrazložno "lepe etikete", budući da zna da se one najstarijim zanatom ne bave.

- Ja ne znam nijednu pevačicu koja se bavi prostitucijom, niti verujem da se ijedna bavi prostitucijom. Ja sam u to ubeđen, jer sam trideset godina na estradi, znam sve ljude! To je budalaština - uveren je Lukas, koji je u emisiji "Ekskluzivno" izjavio da ne treba nikog osuđivati bez postajanja dokaza.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja sam se založio da se ove devojke, koje stavljaju na stub srama, koje takođe imaju takođe svoje očeve i majke - ne crne i da im se ne stavlja meta na čelo. Niko ne zna da li je to istina ili ne, na kraju krajeva - istakao je pevač.

Pojedini mediji na spisak navodnih prostitutki stavili su i pevačicu Dušicu Grabović i starletu Natašu Šaviju, za koje Lukas tvrdi da se time ne bave.

Foto: TvPink Printscreen

- Za njih dve znam sigurno i provereno da se ne bave time. Dušica Grabović, koleginica moja, pevačica, znam je odlično... Nataša Šavija radi kreacije, ima svoj butik. Stavljaju ih negde gde im nije mesto - rekao je Lukas.

Pink.rs

#Aca Lukas

#Dušica Grabović

#pevač

'