AKTUELNO

Sraman potez sarajevskog skandal majstora i novinara osudio je čitav region!

Popularna pevačica i članica žirija "Pinkovih zvezda" i "Pinkovih zvezdica - All Stars" Kristina Kija Kockar ušla je u ozbiljan sukob s bosanskim skandal majstorom i novinarom jednog tabloida, budući da nije želela da ostane nema na mnogobrojne laži koje je taj tabloid objavio. Budući da su u više navrata pisali o nacionalističkim tvitovima, za koje je Kristina demantovala da su njeni, pevačica je objavila naslovnicu pomenutih novina i poručila fanovima da je reč o lažima, a onda je usledila monstruozna poruka novinara Alena Albinovića.

Foto: TvPink Printscreen

Osim što ju je izvređao na najprimitivniji način, uz salvu najprostijih uvreda, psovki i kleveta, Albinović, koji je u više navrata privlačio pažnju svojim skandalima, javno je pozvao na smrt Kije Kockar!

Ti si jedna nevaspitana, nepismena i ojađena prostitutka! Najgore je što si ti jedna četnikuša, ponavljam četnikuša koju je NATO trebalo prvo ubiti u bombardovanju 1999. godine! Ti si dno dna po kojem ja svakodnevno gazim, nakazo! Obrazuj se i nauči pevati - deo je monstruozne poruke Alena Albinovića, koji je svojom izjavom šokirao celokupnu javnost kako u Srbiji, tako i regionu.

Kija je ostala šokirana i zgrožena kada je videla šta joj je poručio Albinović, koji se već izvesno vreme trudi da diskredituje njen lik i delo, međutim istakla je da na ovakve reči ne želi i neće da ostane nema.

Foto: Pink.rs

- Jedna javna ličnost - novinar sarajevskog lista naziva drugu javnu ličnost - mene, "četnikušom koju je NATO trebalo ubiti za vreme bombardovanja", i to baš na dan kada je mala Milica ubijena. Sramota! Novinar koji mene naziva nacionalistom?! - zgrožena je bila Kija, koja je dobila ogromnu podršku svojih fanova, ali i celokupne javnosti koja je osudila Albinovićev potez.

Pink.rs

#Kristina Kockar

'