separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NJIHOV ODNOS JE BOLESTAN! Majka Marka Miljković ne izlazi iz kuće od srama, u Lunu je razočarana: PRETERALI SU, OVO JE STVARNO MUČENJE! NIJE NI TREBALO DA SE SMUVAJU! (FOTO)


Smatra da nije ni trebalo da budu zajedno!


U najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruzi" juče je nastala prava drama! Naime, Luna Đogani je pobesnela zbog Branislava Radonića Brendona koji joj nije kupio slatkiše u prodavnici, a sve to je bila samo kap koja je prelila čašu. Mlada blogerka već danima ima problem sa Brendonom jer misli da se on udvara njenom dečku Marku Miljkoviću, zbog čega je više puta histerisala.

Autor: TvPink Printscreen

Zbog svega što se izdešavalo mi smo kontaktirali Nedeljku, Markovu majku, te smo je upitali kako gleda na sve što se desilo između Lune i Marka kako sinoć, tako i proteklih dana. 

Iskreno, ja sam se razočarala i utučena sam, nemam snage da izađem ni iz kuće, ni iz dvorišta. Mnogo mi je teško. Teško mi je što je uopšte došlo do toga da se oni smuvaju, što se kaže danas. Od muke i da se nasmejem. Nisam očekivala tolike svađe, nisam ispratila to oko hrane, ali sam gledala Milana i ugasila sam televizor. Vidim samo da ne funkcionišu. A što se mene lično tiče, ne moraju ni da funkcionišu, jer te njihove svađe ne trebaju nikome. Njihova svađa se ponovi 300 puta. Preterali su, što je mnogo, mnogo je. U situaciji sam da kažem da je Marko mnogo dao sebe da bude sve u redu sa njom. Ljudi ovde govore da takvog Marka ne poznaju, on je tip koji radi svoj posao i to je to. Ovo je stvarno mučenje, ne znam ni kako da nazovem njihov odnos. Eto, bolesno je! - rekla je Nedeljka, koja nije želela previše da duži razgovor, ali nam je otkrila da li bi nešto poručila Luni.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: O. B. / N. V. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti