AKTUELNO

Serija koja je oduševila milione, emituje se svake subote na Pinku.

Serija "Državni službenik" koja se emituje svake subote na programu TV Pink, već u prvim sekundama svog emitovanja oduševila je milionsku publiku. Glumac Ljubomir Bulajić u ovoj uzbudljivoj seriji igra lik jednog od agenata zajedno sa Milanom Marićem i Martom Bjelicom.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: ZDRAVKO ČOLIĆ ZAPALIO NIŠ! Drugi dan zaredom, njegove hitove horski peva 10.000 DUŠA! Spektakl ZA PAMĆENJE! (FOTO)

Nas troje, Marta, Milan i ja, ukačili smo se na prvu loptu, a sticajem okolnosti postali smo i privatno dobri drugari. Iz ove serije izrodila su se i neka lepa prijateljstva, a mislim i da smo uradili jednu dobru stvar. Publika lepo reaguje - rekao je Ljuba.

U nastavku Ljubomir je izneo stavove o svom liku iz serije "Državni službenik", a zatim je komentarisao i ulogu Milana Marića sa kojim je u odličnim prijateljskim odnosima, kao i šta su njegove kolege i on radili tokom pauza između snimanja serije.

Foto: Promo

U prvoj sezoni nećemo videti ko je Ljuba privatno. On je u seriji Lazareva veza sa spoljnim svetom. Ljuba radi posao jednog operativca u BIA. Mnogi ljudi me pitaju da li su nama otvarali knjige Državne bezbednosti, a ne shvataju da je sve u seriji fikcija. Najviše smo obraćali pažnju na to da akcione scene izgledaju realno - izjavio je glumac.

Foto: Promo

Generalno serija izgleda ozbiljno i može da prikaže taj svet i sliku. Igrali smo u pauzama 'ne ljuti se, čoveče'. Marta ne voli da gubi. Uloga koju igra je sušta suprotnost od nje privatno - priča Bulajić.

Pink.rs

#Državni službenik

'