AKTUELNO

Dao mu smernice kako da se ponaša prema njegovoj ćerki.

Luna Đogani večeras je otišla u Rajski vrt kako bi razgovarala sa Drvetom mudrosti, a tom prilikom ova zadrugarka rekla je da je danas presrećna jer je njenoj sestri rođendan, ali jer danas slavi tri meseca ljubavi sa svojim dečkom Markom Miljkovićem.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon razgovora sa Drvetom murosti, Luna Đogani je istrčala iz Rajskog vrta kako bi skupila novac za video-poziv. Blogerka je ovom prilikom razgovarala sa svojim ocem Gagijem Đoganijem koji je u rucu držao Luninog psa, zbog čega se Đoganijeva dodatno obradovala. Gagi joj je rekao kako trenutno u kući nije njena sestra Nina, jer je izašla u grad da proslavi rođendan, kao i da je njena majka Anabela trenutno na odmoru.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam. Želim da ti se izvinim za onaj dan kada sam plakala, kada je pušten onaj klip. Sledeći put će biti kraj, ja ne želim da takve stvari više priređujem vama. Vi ste moji roditelji i želim da budete srećni - govorila je Luna Gagiju.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi ti tu kriva, trebalo je Marko malo da te zagrlili. Pozdravi ga i reci mu da bude dobar. Ti si super, stvarno nemam zamerke. Nemoj da se lepiš za krevet, aktiviraj se malo više. Palo ti je samopuzdanje. Za crnim stolom budi jaka! Tu ti se divim, obaraš ih kao šahovske figure. Stanijino vreme je prošlo, nekada sam navijao za nju. - pričao je Gagi.

Tokom razgovora Gagija i Lune, u govornicu je ušao Marko Miljković kako bi razgovarao sa Đoganijem. Tom prilikom denser je imao samo pozitvine komentare na račun ovog zadrugara.

Foto: TV Pink Printscreen

Marko, nemoj nešto da se tripujete tamo da vas ne podržavamo i sve to. Želim vam na kraju da izađete oberučke napolje, do finala. Držite se, ne dajte da vas rastave. Kada uđete u neke rasprave nemoj da dovedeš Lunu do suza. Nama je teško ovde, nije nam dobro. Znam da i tebi nije lako, ali šta da ti kažem... Dobro utičeš na Lunu, mnogo se pozitivno promenila - govorio je Gagi Marku.
Budi bez brige za nas, guraćemo mi do kraja punim glasom - rekao je Marku Đoganiju.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'