AKTUELNO

Postali su jako dobri poslovni saradnici.

Bivša učesnica "Zadruge 2" Olja Bajrami po napuštanju Bele kuće radi punom parom. Ona marljivo priprema svoje nove pesme i raduje se novim projektima.

Foto: TvPink Printscreen

Pred kamerama najgledanije emisije o poznatima "Premijera" Olja je priznala da joj je bilo veoma teško da se privikne na sve kada je napustila luksuzno imanje, ali da se sada vratila u svoju rutinu.

Bilo je jako teško, ja sam odmarala jedno mesec dana ako ne i duže, trebalo mi je dosta vremena da se vratim u neku svoju rutinu - rekla je pevačica.

Foto: TvPink Printscreen

Bajramijeva trenutno radi na ekranizaciji svoje nove pesme, a u spotu će se pojaviti niko drugi do Vlada Todorović, njen cimer iz Bele kuće. Njih dvoje su uspostavili sjajnu saradnju, iako se u Beloj kući šuškalo da među njima postoje i pojedine ljubavne varnice.

Htela sam da stavim Vladu Todorovića u kavez i uspela sam, dovela sam ga stavila ga u kavez, tu će da ispašta danas za sve ono što je uradio u "Zadruzi". Ja sam sa Vladom ostala u jako dobrim odnosima, čak smo postali poslovni partneri i jako smo dobri prijatelji. Ima tu još par ljudi sa kojima se družim, to su Višnja i Eleonora - objasnila je Olja Bajrami.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ŽELI DA IZGLEDA BESPREKORNO! Katarina Živković se podvrgla još jednom tretmanu za ulepšavanje! (VIDEO)

Kako će izgledati novi spot za Oljinu pesmu videćemo vrlo brzo jer ovaj singl vrlo brzo treba da ugleda svetlost dana.

R. L.

#Olja Bajrami

#Premijera

#Vlada Todorović

'