AKTUELNO

Sa današnjeg ročišta je izostala, ali to je nije sprečilo da se odazove svojim poslovnim obavezama.

Pop zvezda Jelena Karleuša danas je trebalo da se pojavi u Prvom osnovnom sudu u Beogradu na suđenju po tužbi fudbalera Ognjena Vranješa. Međutim, pevačica je izostala s prvog ročišta, a kako su pravni zastupnici Vranješa objasnili, Karleuša je svoj dolazak opravdala.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović, Pink.rs

PROPAO POKUŠAJ POMIRENJA JK I VRANJEŠA! Karleuša se nije pojavila, zakazan novi susret, a evo šta kažu advokati (FOTO+VIDEO)

- Za sada je opravdala izostanak, priložila je smrtovnicu, da nije još prošlo četrdeset dana i da nije spremna da učestvuje u postupku - objasnili su advokati Ognjena Vranješa, a onda se samo dva sata nakon suđenja, na kom JK nije iz opravdanih razloga prisustvovala, ipak ponovo pojavila u javnosti, tačnije - na Košutnjaku, gde je imala zakazano snimanje.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Kao i prethodnog puta, pop zvezda došla je u pratnji svog prijatelja i PR menadžera Zorana Birtaševića, a ni ovaj put nije bila raspoložena da razgovara s medijima, već je izletela iz crnog džipa i utrčala u studio.

Foto: e-stock/Mirko Rodić

Karleuša je i danas imala dredove na glavi, a za svoj današnji izlazak u javnost odabrala je efektnu toaletu s leopard dezenom.

Pogledajte snimak:

Pink.rs

#Jelena Karleuša

#Ognjen Vranješ

'